Företagsmassage

Vi erbjuder företagsmassage i Stockholm med upplägg som gynnar både anställda och personal.

VÅR STYRKA ÄR FÖRETAGSMASSAGE

Företagsmassage på arbetsplatsen

Vi erbjuder företagsmassage i Stockholm och utför behandlingar på plats hos våra företagskunder. Massage på jobbet är ett strategiskt val för en bättre arbetshälsa som gynnar både er som arbetsgivare och er personal. Det är också en faktor som gör ert företag attraktivt på arbetsmarknaden. Företagsmassage är en skattefri förmån som sedan den 1 januari 2004 är avdragsgillt. Detta är en bra investering och en lönsam förmån för ert företag som gynnar arbetshälsan, ert företag och era anställda.

 

Önskar ni vet mer om våra tjänster inom företagsmassage i Stockholm är ni välkomna att kontakta oss via e-post eller telefon. Ni kan också fylla i en offertförfrågan för att få prisuppgift och ett förslag som vi skräddarsyr utifrån era egna önskemål och preferenser. Vi erbjuder företagsmassage i hela Stockholm!

Mike som presenterar tjänster inom företagsmassage

Så går det till

Vill ni boka in oss för företagsmassage i Stockholm så är processen väldigt enkel. Ni börjar med att fylla i en offertförfrågan eller kontaktar oss. Därefter återkommer vi med en offert som är skräddarsydd utifrån era önskemål och förslag. Om ni väljer att gå vidare med förslaget ni får bestämmer vi tid och datum för när våra besök på er arbetsplats genomförs.

Behandling inom företagsmassage på kontoret

TRE TYPER AV UPPLÄGG FÖR MASSAGE PÅ KONTORET

Våra upplägg för företagsmassage

Som företagskund hos oss kan ni välja mellan tre typer av upplägg för finansiering. När du fyller i en offertförfrågan kommer vi be dig välja en av dessa tre som passar er verksamhet. Detta går självklart att byta i senare skede om ni önskar ändra på upplägget.

MASSAGE PÅ JOBBET – FÖR EN AVKOPPLAD ATMOSFÄR

Vi tillhandahåller allt som krävs för en avkopplad atmosfär på jobbet

I samband med våra besök på företag tar vi hand om allting och tar med oljor, handdukar, musik och en portabel massagebänk. Fördelen med att masseras på en massagebänk framför en massagestol är att det blir enklare att slappna av. Det enda som våra kunder bistår med är tillgång till ett rum eller ett avskilt område där massagen kan utföras.

 

Det finns många fördelar med att erbjuda företagsmassage. Inte nog med att personalen blir friskare och piggare så hjälper våra massagebehandlingar till att minska stress och skapa en bättre arbetsmiljö på er arbetsplats. I samband med rekryteringar framstår ert företag också som en attraktivare arbetsgivare om möjligheter till företagsmassage erbjuds.

 

Ni har också möjlighet att få bättre lönsamhet genom mindre sjukskrivningskostnader och personalkostnader vid uppsägningar och nyrekryteringar. Företagsmassage kan skapa bättre förutsättningar för att uppnå goda resultat.

Massagebehandling på jobbet

Varför välja oss för företagsmassage?

Vi är en aktör som har lång erfarenhet inom företagsmassage och som uteslutande arbetar med individanpassad massage. Våra massörer besitter både utbildning, kompetens och erfarenhet inom de behandlingar som vi tillhandahåller inom företagsmassage. Behandlingarna består av både behandlande och avslappnande massage, vilket gör att vi flexibelt kan anpassa massagen utifrån våra kunders behov.

Vi har också ett enkelt bokningssystem som är digitalt, vilket innebär att ni inte behöver ringa för att boka. Har ni ett avtal med oss så får ni tillgång till en länk för att enkelt och smidigt boka er företagsmassage online.

En annan fördel är att ni själva bestämmer hur ofta ni vill att våra företagsmassörer besöker er. Er personal sparar dessutom tid och energi på att hitta tider för massage utanför sina arbetstimmar. Vi kommer istället ut till er arbetsplats och genomför behandlingar som alla vinner på. Företagsmassage är en väluppskattad förmån som bidrar till en bättre arbetshälsa och som samtidigt gör er till en attraktivare arbetsgivare.

Massagebänk för företagsmassage

Så arbetar vi med företagsmassage

Vi arbetar löpande med att utvärdera vårt arbete och den skillnad vi gör ute på arbetsplatserna. I anslutning till våra behandlingar ställer vi därför frågor och lyssnar på personalen som masseras. Vi utför också enkätundersökningar i syfte att bli ännu bättre på det vi gör. Feedback är viktigt och det är också en av våra framgångsfaktorer. Det kan vara bra att känna till att den företagsmassage vi ger ute på arbetsplatserna är både rehabiliterande och förebyggande. Hur behandlingsformen ska genomföras avgör varje enskild individ. Vissa dagar när man sitter länge framför datorn kan det krävas en annan typ av massage, och vissa dagar kanske man enbart vill ha en massage som får kroppen att slappna av. Vårt koncept bygger på personlig kommunikation, vilket innebär att ni alltid får besök av samma massör.

KORT OM DE FÖRETAGSMASSAGER VI ERBJUDER

Företagsmassage som vi erbjuder

Vi arbetar huvudsakligen med tre varianter av massage när vi besöker våra kunder. Samtliga tre ges i 25 minuter, respektive 55 minuter. Ni har dock möjlighet att själva bestämma längden när ni tar kontakt med oss första gången. Fyll gärna i era önskemål i vårt offertformulär för att få ett erbjudane. De tre som vi erbjuder är:

 

SPECIALISERADE PÅ FÖRETAGSMASSAGE

Några ord om oss

Vi arbetar huvudsakligen med företagsmassage i Stockholm och består av ett team med kompetenta och duktiga medarbetare som anpassar våra behandlingsformer utifrån våra kunders önskemål, oavsett om man väljer klassisk massage, sportmassage eller avkopplande massage.

 

Vi vill erbjuda företag möjligheten att förbättra arbetshälsan genom massage på jobbet – en effektiv metod som både arbetsgivare och anställda vinner på. Med oss är ni alltid i trygga händer.

Kontakta oss

Allmänna villkor

Skapa en bättre arbetshälsa på jobbet – boka företagsmassage!

Massage på jobbet är bra strategi för att skapa bättre friskvård på arbetet. Våra massagetjänster ger gladare, friskare och piggare medarbetare. Vi arbetar uteslutande med företagsmassage i Stockholm och hjälper er att ta fram en plan som passar er verksamhet. Påbörja er friskvårdsresa med oss. Begär en offert så återkommer vi med ett förslag på hur ni kan förbättra arbetshälsan.