Om Företagsmassager.se

Läs mer om oss och vilka typer av tjänster vi erbjuder för företag i Stockholm

PROFESSIONELL FÖRETAGSMASSAGE

Vi arbetar med företagsmassagei Stockholm

Vi är en aktör som arbetar med professionell företagsmassage i Stockholm. Vårt tjänsteutbud består av en rad olika behandlingar som lämpar sig till företag som är i behov av massage på jobbet. De behandlingar vi arbetar med syftar till att förbättra företagshälsan och gynna personalens välmående. Målsättningen är att minska stress och öka produktiviteten på arbetsplatsen.

Genom tillit, kunskap och kommunikation arbetar vi strategiskt för att få bort stelhet, smärtor och värk för att sedan jobba förebyggande. I vårt tjänsteutbud finns även avkopplande företagsmassage som hjälper personalen att slappna av kroppsligt och mentalt.

 

Vi har besitter kompetens och erfarenhet inom företagsmassage, vilket är nyckeln till vår framgång. Alla behandlingar är skräddarsydda utifrån våra kunders behov och önskemål.

VÅR AFFÄRSIDÈ

Att vara en del av våra kunders arbetshälsa

Inom ramen för företagsmassage är vår affärsidé väldigt enkel och grundar sig vara en del i våra kunders strategi för god arbetshälsa. Vi erbjuder företagsmassage i Stockholm och besöker våra kunder för att utföra behandlingar på plats, där personalen har möjlighet att få massage på jobbet.

 

Vad som är unikt och som särskiljer oss från andra aktörer inom företagsmassage i Stockholm är att våra kunder alltid får besök av samma massörer. En klar fördel är att det blir enklare för oss som en professionell aktör att dokumentera vilka typer av behandlingar som varje anställd föredrar och samtidigt kunna erbjuda samma goda service gentemot våra kunder och deras personal. Kommunikationen blir således alltid personlig.

Kontakta oss

Massör Mike på Företagsmassager.se

Välkommen att prata med oss

Våra tjänster inom företagsmassage lämpar sig för alla typer av företag. Vill ni komma i kontakt med oss för att diskutera era behov så är ni varmt välkomna att kontakta oss eller göra en offertförfrågan.