Våra behandlingar

Inom företagsmassage erbjuder vi en rad olika behandlingar som våra kunder kan välja bland. 

BEHANDLINGAR FÖR EN BÄTTRE ARBETSHÄLSA

Våra behandlingar skapar en bättre arbetshälsa som alla vinner på

Våra behandlingar är skräddarsydda för företagsmassage och består av både avslappnande massage och rehabiliterande massage. I vårt tjänsteutbud för företagsmassage i Stockholm erbjuder vi tre typer av massage. Samtliga ges i 25 minuter, alternativt 55 minuter. Det är dock upp till varje kund att bestämma hur långa behandlingarna ska vara. De går även att förlänga eller förkorta om så önskas. Nedan kan du läsa mer om behandlingarna som erbjuds.

Massör på kundbesök för företagsmassage i Stockholm

BEHANDLINGAR FÖR EN BÄTTRE ARBETSHÄLSA

Om oss och vårt team

Vi är en aktör som huvudsakligen arbetar med företagsmassage i Stockholm. Vårt team består av kompetenta massörer som anpassar behandlingarna utifrån våra kunders önskemål. Under samtliga företagsbesök får de anställda möjlighet att välja vilken massage de önskar. Med våra tjänster inom företagsmassage har arbetsgivare möjlighet att förbättra jobbhälsan. Massage på jobbet är en effektiv metod som alla vinner på.

Behandling inom företagsmassage på kontoret

BEHANDLINGAR FÖR EN BÄTTRE ARBETSHÄLSA

Massage på jobbet – vägen till en bättre arbetshälsa!

Företagsmassage är en skattefri förmån som alla tjänar på. Vill ni veta mer om våra tjänster i Stockholm så är ni varmt välkomna att prata med en av våra företagssäljare. Genom att fylla i en offertförfrågan kan vi skräddarsy ett förslag som passar ert företag och era behov.